Huesca - Nàstic (0-1)

El Nàstic afrontarà l'últim partit de Lliga depenent d'ell per salvar-se gràcies a la victòria davant el líder.

Uche ha marcat el gol que ha obert la llauna de El Alcoraz al minut 73. Fins aquell moment els grana ocupaven places de descens. Poc després, el CF Reus ha aconseguit l'1-1 contra el Còrdova però els andalusos han respòs a les acaballes amb l'1 a 2. Això deixa l'Almeria com a quart per sota i a 2 punts del Nàstic. Enmig hi ha el mateix Còrdova, la Cultural i l'Albacete.

Els locals ja han fet la feina en rubricar la gesta de pujar a la màxima categoria per primer cop a la seva història. Per aquest motiu el Nàstic ha rebut el Huesca amb un passadís de felicitació.

Segon partit i segona victòria de José Antonio Gordillo, que dissabte (20.30h.) es creuarà amb el Rayo Vallecano al Nou Estadi. Els madrilenys també han ascendit matemàticament.