×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 353

La Women Race canvia de data per Tarragona 2018

La cinquena edició de la prova solidària se celebrarà el diumenge 10 de juny per incloure's dins les activitats prèvies a la celebració dels Jocs Mediterranis. Es recaptaran diners en contra del càncer infantil.

Aquesta és la samarreta commemorativa. Fins ara la cursa solidària s'ha celebrat a la tardor; aquest cop s'aposta per la recta final de la primavera. La intencióés mantenir la cita en aquest tram de calendari les edicions vinents.

Per a dones majors de 12 anys, des d'avui i fins al 6 de juny s'obre el període d'inscripció a través del web www.womenraceelcorteingles.cat..També pot completar-se el tràmit al Departament d'Esports de la cinquena planta del Corte Inglès. AFANOC serà l'entitat beneficiària de la trobada. També es comptarà amb un Dorsal zero destinar a aquelles persones que vulguin col·laborar sense córrer en la lluita contra el càncer infantil. També es vendran bufs i gorres solidàries.

De 5 quilòmetres, el recorregut serà idèntic a l'anterior, amb inici i final a la Rambla Lluís Companys. El límit de participants serà de 2.000.