×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 350

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 356

L'edifici històric de Ca l'Ardiaca del Pla de la Seu sortirà a la venda a finals d’aquest any

L’Ajuntament de Tarragona ha iniciat els tràmits per a la venda forçosa de ca l’Ardiaca, que es duria a terme abans que acabi aquest any. Aquest procediment arriba després que els propietaris hagin incomplert les diverses ordres d’arranjament de l’edifici dictades pel consistori tarragoní. Amb la subhasta d’aquest destacat immoble de la Part Alta de Tarragona l’Ajuntament espera que es posi fi al seu mal estat.

Els propietaris de Ca l’Ardiaca han estat més d’un any, esgotant tot el temps que tenien, per presentar algun projecte executiu per fer les obres d’aquest destacat edifici de la Part Alta de Tarragona i convertir-lo en un hotel. És per això que l’Ajuntament de Tarragona cansat d’esperar i veure com l’edifici es va deteriorant dia rere dia ha iniciat els tràmits per a la seva venda forçosa.

En tot s’espera que a finals d’aquest any l’immoble pugui sortir a subhasta. Ca l’Ardiaca està tesat vora els 500 mil euros. Però la finca té unes càrregues hipotecàries que són majors a les del valor de l’edifici. Segons l’Ajuntament ja hi hauria alguns interessants en adquirir-lo. Qui se’l compri hi haurà de construir igualment un hotel perquè així ho diu el pla especial. Però que passaria si ningú el compra?

El consistori però no creu que s’hagi d’arribar en aquest escenari. Mentre duri el procés els propietaris hauran de mantenir les bastides i tornar a col•locar la lona que hi havia. Amb aquest procés l’Ajuntament vol acabar amb el mal estat aquest edifici patrimonial per la seva façana i les pintures i murs d’època romana que hi ha al seu interior.