×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

El golf de Tarragona 2018 comptarà amb jugadors professionals per primer cop a la història dels Jocs Mediterranis

38 homes i 23 dones representaran 15 països diferents. La quantitat de participants ha superat les expectatives d'una modalitat que forma part del programa dels Jocs des de l'any 1983 però que fins ara s'ha desenvolupat amb competidors amateurs.

El Golf Costa Daurada és la seu d'una competició que s'allargarà durant 4 dies. Això significa que caldrà completar 72 forats, 4 vegades el nou recorregut. I és que serà la primera competició des del canvi i adequació de 5 forats del circuit.

Des del club afirmen que la resposta dels Comitès Olímpics envers el golf supera qualsevol previsió i que la inscripció de 15 països és tot un èxit, si tenim en compte la presència irregular d'aquest esport a la Mediterrània. Cada comitè pot inscriure 3 jugadors i 3 jugadores.

La proximitat al calendari d'alguns dels principals Opens de la temporada impossibilita la inscripció de jugadors mediàtics però es preveu comptar amb professionals pròxims al Top 200 mundial. El golf forma part del programa mediterrani des del 1983 i també de l'olímpic des de Rio 2016. Justament l'any 83 el creador d'aquest camp, Alfonso Vidaor, va aconseguir el bronze.

El Costa Daurada compta amb un camp d'unes 50 hectàrees, acumula 35.000 visites anuals i en poques setmanes estrenarà un espai amb pistes de pàdel per complementar el golf, el pitch and putt i per definir la coneguda com a Ciutat Esportiva.