El tramvia no passarà finalment per la plaça Imperial Tàrraco

El tramvia del Camp de Tarragona no entrarà finalment fins a la plaça Imperial Tàrraco. És una de les principals conclusions del darrer acord entre l'Ajuntament de Tarragona i la Generalitat, donant així compliment als canvis de criteri del govern municipal, quan ara fa un any va canviar de republicà a socialista. Així, el tramvia connectarà l'avinguda de Roma i la rambla de Lluís Companys a través del carrer de Domènec Guansé. El consistori considerava el pas per la Imperial com un despropòsit.

tram.jpg

Un tramvia que també arribarà més lluny i pujarà fins a la plaça de les Amèriques de Sant Pere i Sant Pau, passant també pel campus Sescelades de la URV. Allà hi arribarà havent circulat abans per davant del Joan XXIII. Aquest és un ramal, perquè l'altre anirà fins al Camp de Mart.

PARAL·LEL AL TREN

En la seva entrada al centre de la ciutat, passat el Francolí, el tramvia girarà cap a Vidal i Barraquer i arribarà fins a l'estació de Renfe, passant pel carrer del Mar, un emplaçament en el qual s'haurà de treballar també amb Adif, perquè caldrà moure la tanca cap al mar. A més, també passaria per la plaça dels Carros, un fet que el Port ja preveu si finalment es queda amb la titularitat de l'espai.

DESDOBLAMENT A PONENT

Als barris de Ponent també caldrà acabar de definir com es desdobla la infraestructura. Està clar que ha de discórrer per l'N-340, però quedarà tancar com passarà per llocs com Bonavista, l'Anella Mediterrània, Campclar o Torreforta.