El Voleibol Sant Pere i Sant Pau, una gran família

Recepció oficial de l'Ajuntament de Tarragona al Voleibol Sant Pere i Sant Pau després del seu ascens a Superlliga. Un reconeixement al seu mèrit esportiu i a l'aportació a la ciutat després d'una de les millors temporades en els seus quaranta-dos anys d'història.

UNA GRAN FAMÍLIA

Això és precisament el club, una gran família. Un club humil, treballador i amb orgull de barri que ha aconseguit tornar a l'elit després de set anys de molts esforços. Ara tocarà treballar perquè el club pugui fer un projecte sòlid i es pugui mantenir a l'elit. El compromís per part del consistori hi és. Al club cooperativista hi juguen gairebé 300 nens i nenes en 26 equips que s'ho mereixen.

N'HI HAURÀ MÉS

La Colla Castellera Sant Pere i Sant Pau també ha enfilat la bandera color vermell fins al cel de la Plaça de la Font. La festa del conjunt cooperativista, però no s'acaba aquí. Aquest dissabte quatre de maig, a les sis de la tarda, la celebració es traslladarà al pavelló del barri tarragoní amb els aficionats i els equips del planter. L'11 de maig, abans del Nàstic - Logronyès també hi haurà reconeixement.