Veïns de Campclar s'indignen després de quatre dies sense llum, aigua i gas

Diumenge a la matinada, s'incendiava el quadre de llums d'un bloc situat al carrer Llobregat de Campclar. El fum va alertar el veïnat i els Bombers van poder extingir les flames abans que s'haguessin de lamentar més danys.

Les seqüeles de l'incendi, però, encara duren i els inquilins de l'immoble viuen sense llum, aigua i gas des de llavors. Són una vintena de famílies, moltes amb fills a càrrec, que denuncien que l'Ajuntament no els fa cas.

El consistori explica a través d'un comunicat que només una família afectada ha sol·licitat l'ajuda dels serveis socials. A més d'estar treballant en aquest cas, l'executiu local també ha contactat amb l'Agència Catalana de l'Habitatge per estudiar possibles solucions.

campclar_2024_incendi.jpg

Finalment, allarga la mà a la resta de veïns afectats per ajudar en tot el possible. Uns gestos que els membres d'En Comú Podem han titllat d'insuficients durant la visita que han fet al bloc. Defensen que ja s'hauria d'haver donat una alternativa residencial a les famílies mentre es recupera la normalitat.

Els comuns també exigeixen a l'equip de govern que pressioni a les empreses de subministraments per arreglar la situació. Els veïns ja han començat a fer gestions pel seu compte per tornar a tenir llum, aigua i gas. Calculen que les reparacions pujaran més de 50.000 euros.