El Nàstic comença l'any de la millor forma possible

Golejada per tres a zero, desè partit sense encaixar, i triomf convincent i solvent. Inici d'any immillorable per a un Nàstic que ha tornat a agafar velocitat de creuer, després de tres victòries consecutives. Eficaç al davant, sòlid al darrere i hàbil amb la pilota, el conjunt de Dani Vidal ha fet un dels millors partits de la temporada. El Cornellà no ha trobat en cap moment com fer-li mal.

El Nàstic ha pressionat, ha dominat i ha jugat a camp contrari. No, ha pogut obrir el marcador, però, fins passada la mitja hora. El central Nacho s'ha inventat un cacau espectacular des de més enllà de 30 metres. Imparable, sorprenent i un dels gols de la temporada. Només començar la segona meitat, Jaume Jardí, ha fet el 2-0 i ha encarrilat el duel. El davanter ha tingut temps de pensar a la frontal de l'àrea i amb un altre gran xut ha enviat la pilota la a la base del pal. Tercera diana del jove en cinc partits. A falta d'un quart d'hora Marc Fernández ha arrodonit la nit després d'una gran jugada col·lectiva. El mateix Jardí li ha regalat a l'extrem el seu primer gol de la temporada.

El Nàstic, que encara no ha perdut al Nou Estadi després de vuit partits, seguirà una setmana més en posicions de promoció d'ascens. Dosis de moral abans de visitar el camp del filial del Celta, el líder.