El Nou Estadi, de gala per a rebre el Depor

El Nou Estadi va camí de registrar una de les millors entrades des que el Nàstic va gaudir d'un fugaç pas per Primera Divisió, ara fa més d'una dècada i mitja. I és que queden molt poques entrades per al partit d'aquest diumenge al migdia contra el Deportivo de la Coruña, i això que és només dimecres.

No és cap final, ni cap partit de play-off, ni tan sols són les últimes jornades, però l'atractiu del duel és innegable. El segon contra el líder; el millor local contra l'equip que més en forma està. Si la majoria de socis van a l'estadi, sumats a les entrades venudes i el miler encara disponibles, ja es pot dir que, com a mínim, diumenge es rondaran els 13.000 espectadors.

Serà difícil anar a més, perquè les exigències de seguretat faran que no es puguin barrejar nastiquers i aficionats del Depor a la preferent superior, pel que hi haurà d'haver una distància de separació. Sigui com sigui, s'ha parlat durant moltes setmanes de la visita del Depor. La plantilla ha evitat pensar-hi, però ara ja és l'hora de la veritat.

ELS PRECEDENTS

El Nàstic-Depor té molts números d'entrar al TOP5 d'assistències des del 2010. El rècord, el 2016 contra l'Osasuna, quan 14.571 persones van omplir literalment el feu grana un dimecres a la nit en lliga regular. També per al record les 13.700 de l'ascens contra el Huesca el 2015 o les de la salvació contra l'Albacete el 2011.