El Nàstic assalta el camp de l'Arenteiro

El Nàstic ha recuperat l'esperit competitiu. Els grana s'han emportat tres punts d'or del camp de l'Arenteiro, (0-1), gràcies de nou a un gol de jugada d'estratègia. Com a locals, els gallecs només havien perdut dos partits. Els de Dani Vidal ja són l'únic equip que ha visitat l'Estadi d'Espiñedo i no ha encaixat.

PRIMERA MEITAT SENSE PREMI

En un terreny de joc completament enfangat i on s'ha fet molt difícil jugar a futbol, els tarragonins han tornat a ser pràctics i han tingut les oportunitats més clares del primer temps. Alan Godoy, que ha repetit titularitat, ha estat el més incisiu. Primer el davanter canari s'ha topat amb un Diego Garcia ben col·locat al primer pal. El xut amb l'exterior no l'ha sorprès.  El mateix Godoy ho ha intentat també per l'altra banda, però aquest cop el tir li ha sortit desviat per poc.  Encara més clara ha estat l'última de la primera meitat. També a botes del canari. El defensa Javi Moreno l'ha tret inextremis quan ja es cantava gol i no hi havia porter.

DE NOU A PILOTA ATURADA

El premi a la insistència ha arribat just després de tornar de vestidors. La pissarra ha tornat a funcionar. Mula l'ha posat al segon pal, Óscar Sanz l'ha enviat a l'interior de la petita i Marc Fernández no ha perdonat. Després del gol els de Dani Vidal s'han replegat amb ordre i han sobreviscut als intents de l'Arenteiro. Varo ha aparegut quan calia i UnaiDufur l'ha tret també sota pals al minut 91.

DORMEN LÍDERS

El Nàstic dormirà líder perquè la Ponferradina ha perdut 2-1 a Fuenlabrada. Això sí, no sense danys colateralsGorostidi, Jaume Jardí i Concha han vist la cinquena groga de la temporada i no estaran la setmana vinent davant el Deportivo. Tampoc el tècnic Dani Vidal, expulsat a l'últim minut.