Un llibre recull les tres dècades de la Mostra de Teatre Jove

Fa 30 anys que va néixer la Mostra de Teatre Jove, que permet a companyies amateurs portar les seves obres en escenaris professionals. Una iniciativa que ha recollit en aquest temps 95.000 espectadors. Ara part d'aquesta història es recull en un llibre fet a quatre mans.

"Somnis de Fama Assaigo" és una de les quasi 300 obres teatrals, un centenar de collita pròpia, que han passat per la Mostra de Teatre Jove de Tarragona. S'ha presentat al Teatre Metropol el llibre redactat pel periodista Enric Garcia Jardí i il·lustrat per Alba Domingo, Retrats de Mostra: 30 anys de la Mostra de Teatre Jove de Tarragona.

L'autor creu que els tarragonins haurien de donar més importància a un projecte d'aquestes característiques i considera que la publicació del llibre ajudarà a augmentar la rellevància de l'esdeveniment. Espera que la gent jove s'endugui experiències inspiradores de tot tipus, a més de servir com a espai de reflexió del panorama teatral i cultural de Tarragona.

L'equip de Joventut volia trencar amb les expectatives del que és un llibre commemoratiu i és per això que es juga amb les il·lustracions. Tot això amb la finalitat de dotar el llibre d'un valor afegit creant una sèrie de personatges que representen alguns dels actors que han passat per la mostra els darrers anys.