Nou Estadi: guanyar o guanyar contra el Lugo

El primer dels dos partits consecutius del Nàstic com a local ha d'acabar amb victòria per evitar que els rivals l'atrapin a la part baixa de la taula classificatòria. Serà diumenge a les 8 del vespre quan els de Nano Rivas s'enfrontin a casa al Lugo.

No ha reconegut pas que sigui una final. Perdre no suposaria res molt més greu del patit ja fins ara. Però algun dia ha de canviar la tendència a casa. De les paraules de Nano Rivas s'extrau que ell també té clar que per seguir a Segona no només serveix ser regular a domicili. O es millora aquí, o descens.

A més dels internacionals Dimitrievski i Kakabadze, torna el sancionat Fali. També tindran opcions Pleguezuelo, Javi Márquez, amb molèsties l'última jornada. Abraham cau segur per sanció, El Lugo és onzè però a només 2 punts de les places de promoció d'ascens a Primera. Encadena 4 partits com a visitant sense guanyar i l'últim cop que ho va aconseguir va ser al camp del Reus Deportiu.

Quan arrenqui el Nàstic-Lugo, diumenge a les 20 hores, ja es coneixerà el resultat del partit entre la Cultural Leonesa i el Saragossa. Els lleonesos marquen el descens 3 punts per sota.