Derrota del CBT, però amb les opcions intactes (53-56)

L'Ibersol Club Bàsquet Tarragona va tenir a tocar la victòria en l'estrena a la Lliga Catalana LEB. Al Serrallo, derrota ajustadíssima per 53-56 contra l'Hospitalet. Va ser un partit molt ajustat d'inici a final. Els de Noé Monroy van signar un fantàstic tercer quart, amb parcial de 17-10, que va servir per capgirar l'electrònic desfavorable de la primera part.

Les opcions es van mantenir intactes fins al final; de fet, quan faltava menys d'un minut, el CBT anava dos punts per davant. Un triple i una cistella de dos dels del Baix Llobregat va acabar decantant el duel pels visitants. Baptiste, una de les noves incorporacions, va tenir un triple per empatar el matx, però la pilota no va trobar cistella. Amb tot, els tarragonins només hauran d'eixugar una diferència de tres punts en el partit de tornada a l'Hospitalet, el dia de Santa Tecla, a les 19:30 h.