Arrenca el FITT més concorregut tenyint la ciutat de teatre i dansa

El Teatre Tarragona es va vestir de gala per a l'acte inaugural del FITT, que va comptar amb la presència de les autoritats locals i la consellera de Cultura, Natàlia Garriga.

La foto de família va ser el preludi d'un dels espectacles més esperats de la novena edició del Festival de Noves Dramatúrgies de Tarragona, 'Titanas, el arte del encuentro'.

'Titanas' és una proposta coreografiada per Sol Picó, Natsuki i Charlotta Öfverholm. Les tres ballarines tenen amb influències i recorreguts molt diferents, però aconsegueixen confluir per crear un espai de llibertat total.

Fitt titanas 2022

Danses salvatges i genuïnes embolcallades per la música de Judit Farrés, les veus d'un cor de dotze dones i uns efectes visuals hipnòtics.

Una proposta d'altura per a un FITT que s'ha consolidat com una de les cites marcades en vermell per tots els amants del teatre i la dansa del país.

El FITT no ha fet més que començar i fins dissabte Tarragona serà més teatral que mai amb una desena de propostes que donaran peu a la gala de cloenda i entrega de premis de dissabte a la nit.