×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 367

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 370

La Tarraco Viva dels descobriments

El festival de divulgació històrica Tarraco Viva recuperarà gairebé la normalitat. Després de dos anys condicionat per la situació de pandèmia, la 24a edició, que se celebrarà del 15 al 29 de maig, comptarà amb una programació de 355 activitats. Set de cada deu, aproximadament, seran presencials i s'estendran més enllà de la ciutat de Tarragona, arribant fins a Altafulla, Constantí, Vila-Rodona, Cambrils i el Museu Arqueològic Salvador Vilaseca de Reus, que s'incorpora enguany a la llista.

Entre les novetats destaca l'estrena mundial de 'Sons per a l'eternitat', del grup italià Ludi Scaenici, que recrearà la música i la dansa en l'època de Tutankamon, quan fa 100 anys del descobriment de la seva tomba.

La major part de les activitats seran gratuïtes i les de pagament tindran un preu simbòlic que oscil·larà entre els dos i els cinc euros. El festival manté l'aposta per involucrar els escolars i s'espera la participació de més de 2.000 alumnes de centres d'arreu del territori.

Aquesta 24a edició s'articularà al voltant dels grans descobriments arqueològics de l'antiguitat des d'una visió global i l'any vinent, en el 25è aniversari del festival, la temàtica girarà al voltant dels grans descobriments de Tarraco. El festival compta, enguany, amb un pressupost de 220.000 euros.