×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 367

El CBT no canviarà de rumb

El CBT del curs vinent s'assemblarà molt a l'actual. Ho diu el president, Jacint Rodríguez, que qualifica d'excel·lent el nivell mostrat durant el curs de tornada a la Lliga EBA. A l'espera de diversos serrells i d'anunciar la renovació de Berni, la prioritat ara és enllestir la continuïtat dels efectius del planter. I un segon any a la mateixa categoria pot ser fins i tot útil.

No tindria cap mena de sentit revolucionar el vestidor del CBT perquè la imatge de la temporada que tot just s'acaba, segons el màxim mandatari, ha sigut de nota alta. I si no la defineix literalment de matrícula d'honor és perquè el desenllaç va produir-se amb derrota a l'Hospitalet i en la final de la Lliga EBA, que evitarà que els blaus disputin la fase d'ascens a LEB Plata. El president està satisfet.

De l'estiu de dubtes a la tardor de l'esclat de nens com Ousmane, Kristian, Buscail i Estebanell. I el primer pas és renovar els joves, a banda del capità Dani Tugores. També definir el futur de Ferran Torres, que va tornar amb el curs ja començat i de David Fernández, que ha sovintejat el filial, a Copa Catalunya.

Qui difícilment renovarà és Orion; podria acomiadar-se Sheriff i caldria decidir si Vinós, després de dos anys de lesions, pot gaudir d'una tercera oportunitat a Tarragona. A banda, el veterà Jota ha rendit prou bé perquè no sigui descartable un segon "últim ball" amb el CBT. I Berni? Portes obertes per signar el tretzè curs a la banqueta.

Un CBT que no acaba encara el pla d'entrenaments, amb menor intensitat. Paral·lelament, el segon equip ha iniciat amb triomf la lligueta d'ascens a EBA i on no podria pujar perquè coincidiria amb lel conjunt 'A' del Serrallo.