Presenten el cens d'artistes com una eina transcendent

Representants del departament de Cultura de la Generalitat i del Consell Nacional de la Cultura de les Arts, el CoNCA van presentar a Tarragona la iniciativa del cens d’artistes aprovada per la Generalitat fa uns mesos. La proposta es troba en procés de gestació i implantació. Aquesta és la raó que porta els impulsors de la idea a presentar-la a diferents punts del territori.

Fins al moment, el cens d’artistes ha aconseguit ja més d’un miler d’adhesions. Es tracta d’una antiga reivindicació de diferents associacions de professionals dels àmbits creatius.

Durant l’acte de presentació al Mèdol Centre d’arts Contemporanis de Tarragona, diversos artistes locals van valorar la importància de la iniciativa i la necessitat de teixir xarxes de col·laboració i dibuixar estratègies comunes entre artistes.

Per a ells, el cens d’artistes és una eina imprescindible. L’acte de presentació del cens d’artistes a Tarragona va comptar amb la presentació de dues expressions artístiques que van completar el col·loqui establert entre els artistes presents.