Turisme i vins tarragonins desembarcaran a Madrid

Una trentena d'especialistes i mitjans del sector turístic tindran aquest dimecres a Madrid l'oportunitat de conèixer la campanya 'Tarragona, emoció mediterrània'.

El Patronat de Turisme de la ciutat la presentarà de la mà de la DO Tarragona, que oferirà als assistents un maridatge amb vins del territori, conjugant d'aquesta manera els diversos atractius que pot oferir per a una escapada des del centre de la península.

Una trobada que complementa l'ambiciosa campanya que es podrà veure durant tot aquest mes de desembre a la capital espanyola, amb gairebé 300 punts publicitaris en carrers, estacions de metro, cinemes o centres comercials entre d'altres.

L'ENOTURISME, COMPLEMENT PERFECTE

La recepció als mitjans comptarà amb un tast de quatre vins d'una DO Tarragona que vol aprofitar l'oportunitat per a promocionar la seva Ruta del Vi, amb una vintena de cellers participants.

Creuen que el coneixement del vi és un complement perfecte per a la visita al territori.

Un viatge a Madrid que no serà l'únic que farà pròximament el Patronat de Turisme tarragoní, que serà present a FITUR a finals del mes de gener. Ho tornarà a fer sota el paraigua de l'Agència Catalana de Turisme i la marca Costa Daurada, a més de continuar creant sinergies amb les altres mancomunitats turístiques on és present com el Grup de Ciutats Patrimoni.