Nou nom per a la nova etapa del Centre d'Art

Amb la pedrera del Mèdol com a inspiració d'element de construcció i de treball constant: comença a caminar la nova etapa de l'ara anomenat Mèdol Centre d'Arts Contemporànies de Tarragona. Ho fa sota una nova denominació i amb la intenció d'anar més enllà de ser un únic espai expositiu; també amb la mirada cap a la flamant temporada, que ha de començar a inicis de l'any vinent.

NOUS ESPAIS

Una nova programació que tornarà a comptar amb Casa Canals com a centre neuràlgic. És per això que alguns espais es redefiniran per a oferir una millor oferta expositiva i d'intervencions artístiques.

A més, l'Ajuntament treballa amb dos espais més, el Mercat del Fòrum i el Mòdul 6 de l'edifici de la Tabacalera. Pel que fa al Mercat del Fòrum, s'espera poder fer-hi una primera intervenció artística als aparadors de l'edifici el proper mes de maig.

Tot i que el gruix de les propostes arribaran al 2022, el Centre oferirà diverses activitats com exposicions, perfomances i xerrades a partir de la setmana vinent i fins a finals d'any.