×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

El Volei SPiSP posa a prova a les Canàries la seva ratxa

El San Roque, de Las Palmas, és el quart obstacle dels de Vlado Stevovski a la Superlliga 2, rival que va perdre contra un dels grans favorits, l'Illa Grau, i guanyar còmodament el Cèvol Torredembarra. Els cooperativistes han aconseguit, en un partit més que els canaris, tres victòries, però dues d'elles per la mínima contra CN Sabadell i Barça.

I l'excés de confiança per l'espectacular remuntada de la setmana anterior davant els blaugrana podria jugar una mala passada a la plantilla tarragonina si no passa pàgina per centrar-se ara en el San Roque.

Un Volei SPiSP que viatja aquest divendres a l'illa de Gran Canària per trepitjar la pista insular aquest cap de setmana. Els llargs desplaçaments no són problemàtics per plantilla. Volar i fer nit al destí s'interpreta com a una oportunitat de conviure amb els companys: acumulen tan poques experiències esportives que concentrar-se amb la resta de l'equip pot ser també estimulant.

El San Roque és perillós i pot optar a places capdavanteres de la Superlliga 2, ja que és terra d'aposta ferma pel volei.

El San Roque-Volei SPiSP començarà aquest dissabte a les 20 hores. Per la seva banda, el Cèvol descansarà.