×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 350

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 362

La indústria química de Tarragona presenta les seves propostes de futur a Expoquímia

Tarragona té el seu lloc a Expoquímia amb un estand conjunt, a més dels aparadors individuals d'algunes empreses amb presència al territori. Es tracta d'una fira internacional amb un objectiu clarament comercial on les companyies presenten els seus serveis i innovacions.En conjunt, l'AEQT fa bandera de la cooperació entre empreses i els projectes comuns que té entre mans el complex tarragoní.

L'aplicació de la realitat augmentada, la que podria ser la cadira de rodes del futur o la intel·ligència artificial són alguns dels reclams de les empreses amb presència al Camp de Tarragona. Expoquímia ofereix una visió de com serà el sector químic d'aquí a uns anys. Cada empresa hi defensa les seves innovacions. I el complex químic de Tarragona vol ser capdavanter en la transformació cap a la sostenibilitat i la digitalització de la indústria.

expoquimia1

Per exemple, BASF ha aprofitat l'escenari d'Expoquímia per exposar la implantació de la seva xarxa de 5G, que és pionera en un centre químic, o bé l'aposta pel reciclatge químic de residus plàstics. També en l'àmbit de l'economia circular, les empreses tarragonines han presentat els seus objectius en l'ús d'aigua regenerada i les inversions en noves plantes de tractament.