La Sala Trono presenta una temporada amb 19 espectacles

Coincidint amb Santa Tecla, la Sala Trono enceta nova temporada amb una previsió de 19 espectacles que s’aferren a l’aposta contemporània habitual de la sala. Entre ells, quatre propostes que porten segell tarragoní amb què la sala vol donar projecció al talent local.

L’escola de dansa Sagardoy Bravo La Nave serà la primera a pujar a l’escenari, per Santa Tecla. Alumnes del centre escenificaran una ampliació de l’espectacle 37,5 graus que ja van presentar el curs passat. Per la seva banda, el col·lectiu TeclaSmit també serà present a la cartellera de la Trono, amb l’obra Transacció, de Sergi Xirinacs. A més, Pau Ferran de la companyia Lo Nostro, ja al gener, presentarà un espectacle basat en un poema de Gabriel Ferrater.

Són propostes que complementen una programació que explora temes d’actualitat amb propostes crítiques i poètiques que reflexionen sobre problemàtiques com la violència infantil o l'homofòbia.

És una cartellera que vol demostrar que el públic jove també té accés al nou teatre contemporani. Són petites bocades provinents de companyies de Mallorca, Madrid, València i Girona que omplen una cartellera que inclou també l’últim dels espectacles programats i ajornats durant la pandèmia i que aspira al retorn a la normalitat. Una programació que inclou també el festival de Teatre Màgic.