×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

J.J. Miguel fitxa pel CBT

Encara té corda, com a mínim per a un últim ball. J.J. Miguel seguirà a la Lliga EBA, però no pas al CB Valls, el seu anterior equip. La direcció esportiva vallenca va considerar que l'etapa del pivot de 39 anys, tot un rodamons del bàsquet del territori i il·lustre del Joana Ballart, havia arribat al final.

Jota no va decidir el futur en calent a l'espera d'alguna altra proposta interessant; en cas contrari, es retiraria. I l'oportunitat ha sorgit mitjançant el CBT de Berni Álvarez, antic rival a pista. Jota va formar-se al CBT on va debutar amb el sénior, atenció, la campanya 98-99, també a la Lliga EBA.

La reunió prèvia entre tècnic i jugador va ser satisfactòria i Berni preveu introduir novetats en la llibreta que beneficiaran la tipologia de bàsquet de Jota, que va aterrar a Valls el 2016 i en la segona etapa a l'Alt Camp. Acumula més de dues dècades d'experiència i ve de completar a pista gairebé el 50% dels minuts disputats: una garantia de rendiment perquè coneix molt bé què pot aportar.

J.J. Miguel és el segon fitxatge confirmat del CBT després del d'Orion, un altre interior que ja va vestir la samarreta tarragonina mitja dècada enrere. La pretemporada començarà el 25 d'agost en la tornada blava a l'EBA.