×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

El millor estiu del Nàstic

Raül Agné i l'incipient projecte de Primera RFEF convencen l'entorn després de l'excel·lent imatge mostrada contra el Girona en el darrer dels amistosos. I no va ser l'únic dia en què l'equip va donar motius per a l'esperança.

No hi ha punts en joc, ni tan sols enemics íntims perquè cap dels partits jugats pel Nàstic fins ara han estat contra futurs rivals de la Primera RFEF. Però el rendiment i els resultats permeten ser optimistes respecte a la plantilla i el flamant cos tècnic.

Guanyar contra tot un Girona, aspirant a l'ascens a Primera, té mèrit. I fer-ho amb ordre al darrere i efectivitat en atac, agrada i sorprèn quan encara ens trobem a tres setmanes de l'inici de la competició. Raül Agné supera amb nota la prèvia del curs. És una assignatura que no computa, però que permet  acostar-se al debut de Lliga amb solvència.

Un altre dels símptomes per al positivisme és que moltes de les cares noves s'adapten satisfactòriament a l'equip, també al gruix de futbolistes que continua de la temporada anterior. La llibreta de l'entrenador va superant pàgines prèvies. L'estiu anterior, a les ordres de Toni Seligrat, també va ser profitós. Ara, però, els grana convencen fins i tot per damunt de l'anterior proposta futbolística.

Serà el 29 d'agost quan el nou Nàstic s'estreni oficialment i en el primer compromís de la Primera Federativa.