×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 362

Nàstic - Atlètic Llevant (4-1)

 
De menys a més, i amb la conclusió que els 90 minuts van aprofitar-se bé, tant per la primera plantilla com pels joves que reivindiquen ja temps amb el Nàstic. Jiménez, però, va avançar l'Atlètic Llevant quan només s'havien jugat 11 minuts de partit. Accelerat d'inici, l'equip tarragoní, la millora va ser progressiva i suficient perquè Pol Ballesteros igualés l'amistós amb un cop de cap al 22'. El mateix Ballesteros va recuperar la pilota que possibilitaria la remuntada del Nàstic al minut 41, amb gol de Pol Prats. Aquesta vegada va ser Pedro Martín qui es desfà del defensor per col·locar-la allà on no hi arriba Pablo. L'Atlètic Llevant no competirà a Primera RFEF amb el Nàstic sinó a Segona.

Raül Agné va introduir nou canvis de cara a la segona meitat i les sensacions van ser ben convincents. Amb possessions més llargues i paciència a l'hora de recuperar-la, una contra que neix a peus de Pedro del Campo la va aprofitar Pol Prats mitjançant la cama dreta. Sense relaxar-se malgrat el 3-1, Jannick Buyla va estrenar-se amb diana al 90' i assistit per Cirkovic, una altra de les cares noves.

El següent compromís del Nàstic estival també serà al Nou Estadi, aquest cap de setmana i contra el Girona, un altre "rival etern" de les pretemporades i coincidint amb la celebració del Trofeu Ciutat de Tarragona.