×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

Nàstic - Espanyol B (2-0)

Tres punts d'or de cara a la segona fase d'un Nàstic que es manté com a líder després de superar còmodament el filial de l'Espanyol. La nota negativa, l'expulsió de Trilles i la segona vermella directa consecutiva a Brugui, un cop més per protestar des de la banqueta. El futbolista, en principi, ja es trobava en condicions físiques i acabava de complir dos partits de sanció pel mateix motiu. Ara caldrà veure quin càstig rebre i continuarà, en qualsevol cas, apercebut de sanció per targetes grogues.

Jornada plàcida per al Nàstic el dia de la tornada d'un miler d'aficionats al Nou Estadi, el primer cop amb ambient a la grada des de fa un any. Tienza ha inaugurat el marcador al minut 13 gràcies a una pilota morta dins l'àrea petita de l'Espanyol B. Bon inici per afegir pressió als visitants, necessitats de punts i amenaçats amb un possible descens doble de categoria.

nas afi 1

Poc després, al 23', Fran Carbia ha connectat l'assistència des de la dreta de Tienza per protagonitzar el 2-0 definitiu. Oliva ha tingut l'opció d'aconseguir el tercer poc abans del descans, però Fortuño ha desviat el seu cop de cap. Res futbolístic excessivament destacat més enllà de l'equador i ball de targetes, també de les vermelles. Així, el perico Rubén Sánchez ha marxat a vestidors al 59' en veure la segona groga.

La superioritat numèrica del Nàstic ha durat poc perquè Marc Trilles també ha acabat a la dutxa per una entrada al minut 62 quan no quedava cap altre defensor darrere: expulsió directa rigorosa i sanció inevitable de la mateixa manera que a Brugui. Això significa que els grana ja arrosseguen dues absències segures per al darrer duel de la primera fase, la setmana vinent, que l'acostarà al camp del Cornellà. El Nàstic és líder amb 35 punts per davant del Barça B (32, -1 partit) i l'Andorra, amb 30.