×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 362

El TGN Bàsquet jugarà sense públic 15 dies més

Davant la incertesa actual no tothom actua de la mateixa manera. El públic haurà d’esperar almenys dues setmanes per tornar a la grada del pavelló del Sagrat Cor de Tarragona. El TGN Bàsquet considera oportú ser conservador i no córrer riscos tot i la represa de moltes de les competicions esportives.

Així, independentment del que dictin les federacions catalanes i espanyoles, també les administracions, tant l'equip lila com l'escola Vedruna Sagrat Cor, propietària del recinte, no permetran l'entrada d'aficionats aquest mes de març. La voluntat és garantir la seguretat sanitària de tothom, també simplificar la complicada logística d'una reobertura parcial com la que la normativa permet des d'ara. El pas del temps i l'evolució de la pandèmia diran si la decisió d'ara pot flexibilitzar-se aviat o no. La mesura afecta tant el sènior femení com a tota la base. 

tgn 17 març

Un femeni del Campionat d'Espanya de Primera Divisió que descansa aquest cap de setmana i que fa balanç dels dos primers compromisos, tots dos amb derrota. L'evolució és ascendent: es va rendir millor en la punxada de fa uns dies contra el Joventut Les Corts (59-61) que no pas el dia del debut contra el Roser (45-38). L'aturada prevista al calendari no ve de gust perquè l'única manera d'augmentar el ritme competitiu és jugant.

El mal de gust de boca de la primera jornada no va existir en la segona tot i tornar a perdre i deixar el TGN Bàsquet sense cap triomf en dos partits. L'adaptació a la nova categoria és necessària i no es pot oblidar que el grup acaba de pujar al sostre del bàsquet a Catalunya, independentment que moltes de les jugadores ja disposin d'experiència de temporades enrere. Competir sense la por a descendir perquè enguany no n'hi haurà ajuda, també ho faria guanyar aviat per reforçar l'autoestima i millorar les prestacions durant entrenaments. 

El sénior entrarà en acció de nou el 27 de març (17.45 hores) i a la pista d'un Cerdanyola invicte. Les dues primeres classificades del grup disputaran la fase d'ascens a Lliga Femenina 2.