×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 362

Tarragona comença la primera presinscripció escolar totalment telemàtica

Fins al 24 de març està obert el termini de preinscripció escolar per als alumnes d'Educació Infantil. Per primera vegada el tràmit 100% telemàtic. A Tarragona, que compta amb més de 1.300 places de P-3, s'ofereix suport a les famílies amb dificultats de connectivitat.

La irrupció total dels tràmits telemàtics, a diferència del sistema híbrid de l'any passat, i la constant reducció d'alumnes a causa de la baixada de la natalitat, marquen la preinscripció escolar que ha començat aquest dilluns. Fins al 24 de març les famílies dels infants que han de començar l'escolarització han de registrar-los telemàticament. Tot i això, a Tarragona les oficines de l'Institut Municipal d'Educació estan obertes per a resoldre dubtes i ajudar les famílies que ho necessitin, sempre amb reserva de cita prèvia.

A la ciutat s'ofereixen 1357 places de P-3 per a 1.260 alumnes. Un decalatge d'estudiants que farà reduir les ràtios dels 50 grups que s'ofereixen entre centres públics i concertats.

Una preinscripció que serà la darrera amb l'actual zonificació escolar, que compta amb set zones diferenciades. De cara al curs 2022-2023, el Consell Escolar continua treballant una nova zonificació que anirà a la baixa i permetrà una major mobilitat dels alumnes en la recerca de centre.