ADT Torreforta - Artés (66-73)

L'estrena de Rafael Padín com a màxim responsable de l'ADT Torreforta ha vingut acompanyada de la millora d'un equip que ha fregat la primera victòria de la temporada a la Lliga EBA. És la setena derrota consecutiva dels de Ponent que, això sí, avui han incrementat les prestacions respecte a la derrota de la setmana anterior, l'última amb Borja San Miguel al capdavant de la plantilla.

Va dir Padín durant la prèvia que la sacsejada al vestidor arran dels canvis tècnics existia i que l'equip havia aprofitat molt bé la setmana. Casualitat o no, el rendiment durant la primera part ha estat prou elevat per marxar al descans per davant en el marcador. L'Artés, però, s'ha mostrat més fi a partir del tercer període i ha acabat imposant-se per set punts de diferència a un ADT Torreforta que ha competit de nou sense Sergi Piñol.

Alexei Pérez, amb 19 punts, ha estat el màxim anotador de l'equip local on Deng Mayot i Nacho Condés també han assolit dobles dígits anotadors. L'home del partit, això sí, ha estat un visitant: Arnau Cumelles amb 26 punts, set rebots i 37 de valoració.

Cuers amb set derrotes, els de Torreforta descansen la setmana vinent en una nova finestra de l'EBA per a la recuperació de duels ajornats. Això suposa que el grup descansarà fins al 21 de febrer quan passarà per la pista de l'Alpicat.

Parcials: 16-14, 16-15, 16-21 i 18-23.

Estadística del partit:

https://baloncestoenvivo.feb.es/partido/2194468