×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

Tarragona reclama la inversió del PLASEQTA

Ho ha demanat per unanimitat el plenari tarragoní, que exigeix una inversió de set milions d'euros els propers quatre anys. Un ple en que també s'ha anunciat que el projecte de remodelació del Fòrum de la Colònia es licitarà a inicis d'any.

Gairebé un mes després que el conseller d'Interior Miquel Sàmper reconegués que ara mateix no hi ha una partida específica per a les inversions que preveu el nou PLASEQTA, el ple de l'Ajuntament de Tarragona n'ha tornat a reclamar la necessitat.

Ho ha fet mitjançant una declaració institucional de tots els grups municipals en què es reclama un calendari clar d'inversió per als propers quatre anys dels set milions d'euros previstos. Una partida que ha de permetre la instal·lació de sensors als perímetres dels dos polígons petroquímics i la dotació de personal necessària a l'edifici 112.

També mitjançant declaració institucional, tots els grups han demanat la creació de la mancomunitat que ha de vetllar per la preservació de l'Anella Verda sota el paraigües del Consell Comarcal.

EL FÒRUM DE LA COLÒNIA, AL GENER

Un plenari en quÈ també s'ha acceptat oficialment la cessió per part de la Generalitat de la titularitat del Fòrum de la Colònia. En aquest sentit, el govern ha anunciat la licitació del projecte de remodelació de l'equipament per a inicis d'any. Un projecte que s'afrontarà amb fonts propis i de la Generalitat, després de no rebre la subvenció de l'1,5% Cultural per part de l'Estat.

Des de l'oposició s'ha reclamat que es dugui a terme el projecte ja aprovat l'any 2014, que es durà a terme amb modificacions.

El ple també ha aprovat una moció de JuntsXTarragona per a la implementació de bons comercials directes als consumidors similars als d'altres municipis del territori. Tot i això, el govern no ha especificat com es pot dur a terme el repartiment d'aquests.