La TAP acull la vacunació per a la grip

L’externalització de la campanya de vacunació contra la grip ha arribat aquest dilluns a la Tarraco Arena Plaça. L’equipament serà l’espai on fins al mes de desembre els usuaris amb factors de risc del CAP Jaume I podran vacunar-se en una campanya que busca visibilitat per augmentar el percentatge dels vacunats dels darrers anys.

Cues durant tot el matí a la porta de la Tarraco Arena Plaça. Aquest cop no són per comprar entrades ni per assistir a cap espectacle cultural, sinó per a participar en la campanya de vacunació estacional de la grip, que s'allargarà durant dos mesos.

I un centenar d'aquest ja han passat en aquest primer dia per les instal·lacions. La gran majoria ho fan amb cita prèvia, però la porta està oberta a tots els usuaris del CAP Jaume I que hi puguin passar en horari de matins dilluns dimecres i divendres i de tarda els dimarts i dijous.

Una externalització de la campanya fora dels centres d'atenció primària que des dels mateixos creuen els pot donar la visibilitat necessària per augmentar el nombre de persones vacunades.

Un equipament el de la TAP, posat a disposició per part de la Diputació de Tarragona en un moment en què el mateix resta tancat a espectacles culturals i socials.

També l'Ajuntament de Tarragona ha posat a disposició de l'Institut Català de la Salut fins a sis llars de jubilats de la ciutat per a que també puguin ser espais de vacunació durant les següents  setmanes.