×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 356

La Lliga del Nàstic començarà el 18 d'octubre amb només 10 rivals, tots ells catalans

La Federació Espanyola de Futbol ha creat dos subrgrups i en el del grana hi haurà deu conjunts més del futbol català mentre que l'altre es farceix d'equips valencians i balears.

La comissió de presidents de les federacions autonòmiques ha decidit avui, amb una solta abstenció i cap vot contrari, proposar que els 102 conjunts de la Segona B es divideixin en quatre grups i que cada grup disposi de dues branques, una d'elles la d'un Nàstic que completarà el primer tram de temporada sense sortir de Catalunya i en format d'anada i tornada, 20 jornades.

Recordem que  els resultats de la primera fase marcaran directament la resta de la campanya en què hi haurà en joc la permanència a la Segona B, l'accés a la futura Segona B PRO i l'ascens a Segona Divisió.

nas111

La resta de format encara no és oficial però, si no hi ha novetats, els tres primers de cada grup jugaran una fase d'ascens prèvia amb equips d'altres grups per decidir qui puja a la Segona B PRO i qui ho fa a Segona.  Del quart al setè, competiran per accedir a la Segona B PRO mentre que els tres últims classificats del primer tram de campanya només podran seguir jugant per evitar el descens.

Així, des de l'octubre, el Nàstic s'enfrontarà al Prat, L'Hospitalet, Badalona, Andorra, Barcelona B, Lleida Esportiu, Espanyol B,  Cornellà, Llagostera, i Olot.

nastic2

La Tercera Divisió, la de la UE Valls, també començarà el 18 d'octubre tot i que serà la Federació Catalana qui defineixi el protocol competitiu concret