Estiu amb menys actuacions de la Creu Roja a la platja

150 assistències menys a Tarragona, unes 500, entre les quals destaquen les picades de medusa o rascades. Pel que fa a casos més greus de serveis d'emergències, com avisos de persones desmaiades o rescats, les xifres es mantenen, 67 incidències, una desena menys que l'any passat.

A punt de tancar la temporada d'un estiu atípic, però amb unes dades similars pel que fa a incidències de la Creu Roja a les platges. Enguany, per la Covid-19 les platges tarragonines estan rebent menys usuaris que en comparació a altres anys.

creu roja2

Aquest estiu no han hagut de socórrer cap ofegament, tot i que a Tarragona n'hi ha hagut dos casos, un de matinada a la platja de la Móra i el d'un submarinista al Port de Tarragona. Els membres de la Creu Roja també han informat els usuaris que no respectaven les mesures sanitàries com la distància entre persones, sobretot al principi de temporada.

Finalitza un estiu on la bandera verda ha estat la protagonista la majoria dels dies, la qual cosa ha facilitat també la feina de la Creu Roja.