×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 356

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

Tarragona afronta una festa de Sant Magí adaptada a la crisi sanitària

Des de l'Ajuntament tenien clar que volien celebrar-la i no contemplaven cap altra opció. Així, han adaptat els actes per tal de tenir una programació el més semblant possible a la d'anys anteriors. L'agenda s'allargarà durant tota la setmana vinent.

Un dels actes més esperats, la tradicional i multitudinària arribada de l'aigua de Sant Magí a la ciutat des de la Brufaganya, també s'ha reinventat. Enguany, la distribució de l'aigua, càntirs, mides i alfàbrega es farà repartida en set espais diferents de tota la ciutat.

SANT MAGI2

Pel que fa als altres actes, molts d'ells ja estaven previstos en espais públics, com la Imaginada, al Camp de Mart. Aquest serà l'epicentre dels espectacles en aquestes festes i, també, en les de Santa Tecla. D'altra banda, la Sindriada, es farà al Mercat Central i el de Torreforta.

El seguici popular i els castells serà el que més es trobarà a faltar d'aquestes festes. A TAC12, però, es podrà veure la millor diada castellera de Sant Magí de les quatre colles de la ciutat. També es retransmetrà en directe la tradicional Missa de Sant Magí, que per exigències sanitàries no estarà oberta al públic, i les Contalles del 2018.