×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 351

La lluna plena descobreix els secrets del Pont del Diable

Passaven pocs minuts de dos quarts d’onze de la nit al parc de l’aqüeducte de les Ferreres de Tarragona, quan, màgicament, apareixia la lluna plena, molt taronja, darrere dels edificis de Sant Pere i Sant Pau. Aquesta és una imatge accelerada de la sortida del satèl·lit que ha il·luminat tot el bosc i el monument Patrimoni de la Unesco.

Un grup d’unes 12 persones ha gaudit de l’espectacle aquest dissabte coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient. A més, gràcies a les visites organitzades per Limonium, han conegut les històries que envolten la lluna, l’estructura romana i, també, aprofitant l’entorn, han identificat pels sorolls i pels cants alguns animals nocturns que habiten al Parc Eco històric.

L’empresa concessionària vol demostrar el potencial de la finca no només de dia, i aprofiten la lluna plena per fer aquest tipus d’activitats nocturnes perquè el parc no compta amb il·luminació artificial. Abans de la visita, els assistents han gaudit d’un sopar aperitiu amb productes de proximitat a la Casa del Guarda i d’un tast de vins del Priorat. Per a la majoria d’ells era la primera vegada que visitaven l’espai de nit.

Haurem d’esperar a la pròxima lluna plena per poder veure il·luminats els secrets romans i naturals que hi ha a l’espai natural del parc de l’aqüeducte.