×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

A la casella de sortida

On se situaria el CB Salou si la desfeta de l'antic parquet i les constants absències per lesió o malaltia no s'haguessin produït? Almenys no pas amb tanta intensitat com ho han fet fins ara... No hi ha resposta; si la tinguéssim, tampoc tindria valor estadístic, ja que els de Jesús Muñiz són el que són, un dels candidats a patir per la permanència a la LEB Plata.

Per canviar l'afirmació, caldrà ser tan o més regulars a domicili que a casa i on s'han sumat tres victòries de set possibles últimament. Abans del duel contra el Cartagena de diumenge, també al Milà, és com si la temporada arrenqués un altre cop: casella de sortida i igualat el CB Salou amb la zona de "play-out".

Justinas va ser baixa contra l'Alginet per grip i CJ Barksdale pateix molèsties al genoll que el fan ser dubte per al cap de setmana. Xavi Hernández tampoc va treballar en condicions arran d'una altra grip... Són causes que cal tenir en compte quan la conseqüència dictamina que els de la capital de la Costa Daurada hauran de remar molt més per salvar-se.

Queden set partits i un és el marge respecte al descens. Per darrere, l'Horta Godella n'arrossega un altre de pendent que podria situar el CB Salou, de manera provisional, en plaça de promoció per la permanència.