Diumenge (12h.), Salou FS-Mataró en directe a TAC12

Serà el nostre partit de la jornada. L'equip local buscarà una victòria que certifiqui la seva permanència a la Segona Divisió B de l'especialitat. Dos equips igualats a la taula i el millor futbol sala que es pot veure al nostre territori.

Des d'aquí mateix explicarem la recerca local de 3 punts que acabin amb qualsevol tipus de dubte de salvació a la tercera categoria del futbol sala. És la quarta temporada del Salou a la Segona B, còmoda com a desè classificat amb 28 punts. Queden 9 jornades, una d'elles es guanyarà segur per la retirada competitiva del Dénia, i el descens es troba 14 punts per sota. Davant hi haurà el Mataró, amb qui s'empata a la taula. Qui guanyi té bitllet gairebé assegurat per a la temporada vinent.

Amb l'única baixa per lesió de Torres, el triomf a Cerdanyola ha trencat la ratxa de 3 derrotes i manté el Salou en una situació envejable. Tot i la igualtat, les sensacions del Mataró són diferents perquè encadena 4 setmanes sense guanyar.

I la presència de la tele serà un al·licient. El millor equip de futbol sala de la demarcació jugarà a la televisió pública del Camp de Tarragona. El Salou Futbol Sala-Mataró es disputarà diumenge a les 12 del migdia i podrà seguir-se també a través de l'streaming del web www.tac12.tv