El CB Salou ja ha canviat

El CB Salou porta sis jornades guanyant i perdent de manera consecutiva. La lògica no s'imposa en cap instant i derrotes davant equips de la part baixa com el Huesca s'entrellacen amb triomfs contra rivals  com el Gran Canària, sobre el paper, superiors als de Jesús Muñiz.

En qualsevol cas, l'actual situació permet que l'equip iguali amb la zona de permanència i recuperi la confiança malmesa per l'irregular inici de temporada, la del debut a la LEB Plata. És la primera vegada que els mateixos jugadors afirmen veure la llum al final d'un llarg túnel de lesions, derrotes i sotracs com la de la manca de pavelló a la tardor.

Sense Dejan Bjelic , l'efectiu franquícia del CB Salou, es guanya més que no pas es perd. Sigui casualitat o no, la seva absència, que respon només a problemes a l'hora de formalitzar el visat a Sèrbia, diversifica el protagonisme entre altres noms de la plantilla. Així, sis d'ells van assolir dobles dígits anotadors en la victòria a la pròrroga de diumenge passat.

El CB Salou - Horta Godella de diumenge que ve suposarà veure's les cares amb un altre club de la zona de perill i amb qui els locals poden desfer l'actual igualtat a la classificació. Serà la jornada prèvia a l'aturada de la setmana vinent arran de la celebració de la Copa entre els millors dels dos grups existents a la LEB Plata.