L'Ajuntament de Salou reforça el diàleg amb el veïnat de Barenys per l'Eix Cívic

Després de diversos intents frustrats, el veïnat de Barenys es va poder reunir amb Pere Granados per abordar la controvertida construcció d'una vintena d'edificis que contempla la proposta d'ordenació de l'Eix Cívic.

La reunió entre una delegació de l'associació de veïns del barri salouenc amb l'alcalde i tècnics municipals va servir per aclarir la postura de l'Ajuntament.

L'equip de govern va voler deixar clara la seva voluntat de negociar amb els ciutadans que viuen a tocar dels edificis que preveu l'Eix Cívic.

En aquest sentit, Granados va subratllar que ja s'han introduït modificacions substancials a la proposta d'ordenació a partir de reunions amb el veïnat d'altres punts de la capital de la Costa Daurada.

EIx civic barenys 2022

Així, per exemple, s'ha eliminat un immoble que s'hauria situat davant de l'edifici Brisa II o tres més a la zona de Llevant que es destinaran finalment a un aparcament públic i serveis.

La trobada entre els veïns de Barenys i l'executiu municipal també va servir per acordar la creació d'una comissió veïnal que canalitzarà les propostes l'entitat i mantindrà una comunicació fluida amb el consistori.

L'Associació de Veïns de Barenys escollirà aquest dilluns mateix els integrants d'aquesta comissió. Tot aquest procés de consulta i diàleg donarà peu a més modificacions, que serviran per configurar una nova ordenació de l'Eix Cívic que haurà de tornar a ser aprovada inicialment pel ple.