Challenge de ressò mundial

1.000 triatletes participaran aquest diumenge en el Challenge Salou, que reforça el seu vessant internacional amb representants de 45 nacionalitats. Gairebé la meitat dels inscrits seran estrangers arran del prestigi acumulat per la prova amb el pas dels anys.

Malgrat el context de crisi per la guerra a Ucraïna i que tot just deixem enrere els efectes més greus de la pandèmia, el món de l'esport no dona l'esquena a una cita escrita en majúscules en el calendari mundial i que comptarà amb la presència de primeres espases.

Tindrà, com sempre, la plaça de les Comunitats Autònomes com a punt de sortida i arribada de les diferents modalitats. A banda de la prova per relleus, la mitja distància constarà de 1.900 metres nedant, 85 quilòmetres en bicicleta i 21 de cursa a peu. La proposta menys llarga es completarà després de gairebé dos quilòmetres de natació, 57 sobre rodes i 11 corrent.

El Challenge arrenca ja amb un seguit d'activitats paral·leles que inclouen la popular Breakfast Run i el Junior Challenge. Les proves principals arrencaran des de les 8 del matí de diumenge, pendents de la meteorologia per la possibilitat de baixes temperatures.

El Challenge complirà així set edicions, repartirà 25.000 euros en premis i podrà seguir-se íntegrament per streaming.