Relleu assegurat al Salou FS

Últims minuts del Salou FS - Lleida i Alberto Algar acaba de sortir d'urgència per ocupar els tres pals. El dia del seu debut amb el sènior, atura un doble penal i salva un altre cop, tot seguit, la victòria del seu equip. Ell és un dels vuit efectius formats a la base salouenca que s'han estrenat amb la plantilla de Tercera Divisió el present curs. I sis d'ells tenen encara edat juvenil.

Els germans Aaron i David Lozano, Eric Moreno, Guillem Panadès, Marc Fornós, Adrián Rubio i Xavi Brull completen el tresor més important de l'entitat.

El projecte ha sorprès positivament perquè ningú esperava ser segon de la taula i conservar intactes les probabilitats d'ascendir a la Segona B, d'on va descendir l'any passat el Salou.

Tan sols cinc jugadors repeteixen de la campanya passada i al club no li tremola el pols a l'hora de donar l'alternativa a nens de segon i tercer any juvenil. Quan hi ha vacants a la llista, la solució es busca als esglaons principals de la base.

Els de Manel Hidalgo, que diumenge (12.30 hores) rebran el Rubí, se situen a quatre punts de la plaça d'ascens, però amb un partit menys que el líder, el Penya Esplugues.