Salou vol ser també capital gastronòmica

Salou reprèn aquest 2022 el seu calendari gastronòmic i un dels trets de sortida ha estat la jornada "Essència Gastronòmica", que s'ha celebrat aquest dilluns a Barcelona. Els restauradors de Salou han pujat a l'escenari de l'antiga fàbrica d'Estrella Damm per promocionar el seu producte davant d'un centenar d'assistents, entre els quals, periodistes especialitzats i "influencers". 

Nou establiments locals han defensat a la capital catalana una pota de la destinació turística que vol fer-se forta. I és que la marca Salou també vol representar gastronomia i de qualitat. Per això, dues de les cares visibles de l'acte han estat Pitu Roca, del Celler de Can Roca i, en representació de l'hostaleria salouenca, Pep Moreno, del restaurant Deliranto, que també es troba entre la llista de les estrelles MichelinTots dos criden a cuidar la cuina a través de la defensa del producte del territori. Una aposta que també es fa seva l'Ajuntament, amb accions com la d'aquest dilluns, per atreure el turista gastronòmic.

Enguany s'estrenaran quatre noves cites gastronòmiques

acte salou

En aquest sentit, enguany Salou recupera íntegrament el calendari gastronòmic després de dos anys d'absència en el cas d'alguns esdeveniments. L'agenda inclou una desena de propostes, entre les quals, tres noves jornades dedicades a la gamba, els bolets i la darrera, segurament, al voltant del vi novell per tancar l'any.

L'altra novetat serà una setmana durant, el mes de juny, dedicada al món vitivinícola que portarà per títol "Salou Mediterranean Wine Week". Abans, del 6 al 8 de maig, també tornarà "Sabor Salou" al Passeig Jaume I.