×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

La pressió no serà per al Salou FS

La derrota a la pista del Penya Esplugues va desfer l'empat existent al capdavant de la taula de la Tercera Divisió. Així, el Penya Esplugues avança en tres punts un Salou Futbol Sala que avantatja en vuit el seu immediat perseguidor, l'Alforja.

El d'aquest cap de setmana va ser el primer resultat negatiu dels de la capital Costa Daurada en gairebé quatre mesos i en què van encadenar set victòries. L'entrenador explica que van merèixer més a Esplugues, però no té cap pega respecte al rendiment i l'actitud dels jugadors.

El Salou FS no està obligat a pujar i ni tan sols a batallar per aquesta fita, ja que és una jove plantilla que ha canviat molt respecte a la del descens de la temporada anterior. El Penya Esplugues, en canvi, és el màxim favorit per experiència i qualitat al vestidor.

Ara, Hidalgo considera que cal remar perquè la punxada de fa uns dies no afecti anímicament: gestionar una situació inhabitual, afortunadament. I cal fer-ho sense pressió, amb el repte de dificultar tant com sigui possible el futur competitiu del seu predecessor a la taula.

El pròxim compromís es jugarà a casa i contra l'Andorra, dissabte a les 18.30 hores