Es Castell - CB Salou (71-91)

Vuitena victòria consecutiva dels salouencs, que conserven així la plaça d'accés directe a la fase d'ascens a LEB Plata. Dominadors des del principi, el partit l'hem narrat en directe a TAC12 i ja pot reproduir-se aquí.

És ja gairebé el pa nostre de cada dia que el CB Salou arrenqui els partits saltant-se les marxes curtes, imprimint la sisena i desfent les defenses rivals. Així, un parcial de 0-6 ha deixat clar que els de Jesús Muñiz no estaven disposats a deixar-se sorprendre per un Es Castell tou al darrere i poc intens, concessions que ha sabut aprofitar l'equip visitant.

El CB Salou ha sigut superior i no ha patit en excés; tant el segon com el tercer quart han estat intranscendents perquè els avantatges s'han mantingut per arribar al quart i últim en què l'Es Castell ha arribat a situar-se a tan sols set punts (64-71). Però un altre parcial, ja decisiu, de 0-10 ha desequilibrat el marcador de manera providencial per garantir que la victòria viatjaria en avió en direcció cap al Tarragonès.

Un partit que hem narrat amb la companyia del base Adrià Baiget, baixa per lesió muscular. El màxim anotador de la jornada ha estat Òscar Ngomo (21 punts i 5 rebots), mentre que Gonzalo Baltà i CJ Barksdale han arribat als 18 i 17, respectivament.

Si la fase regular s'acabés avui, el CB Salou ocuparia la segona plaça de 'playoff', tan per sols per darrere del CBT, empatat amb El Olivar (11-4). La Lliga EBA continuarà diumenge i a casa (18.15 hores) contra el Roser.

Parcials: 7-23, 21-19, 16-17 i 27-32.