El Camí de Ronda de Salou, al 98%

El Port de Tarragona dedicarà 86.000 euros a habilitar poc més d’un quilòmetre del Camí de Ronda al seu pas per Salou. El projecte inclou el tram comprès entre el carrer del Vaporet, a la zona sud de la Platja de la Pineda, fins, aproximadament, al carrer Glorieta de la zona de Cap Salou.

La intervenció permetrà unir pel litoral els municipis de Salou i Vila-seca a través d’aquest itinerari històric. La iniciativa s’emmarca en el projecte ‘Port Ciutat’, que impulsa l’Autoritat Portuària en els diversos municipis on aquesta institució hi desenvolupa la seva activitat.

cami de ronda2

Està previst que amb les obres es millorin les condicions dels camins ja existents. També es vol obrir nous senders, instal·lar tanques de seguretat i senyalitzar la nova via per fer divulgació del paisatge, l’entorn i el patrimoni que envolta aquest itinerari històricament utilitzat per contrabandistes, vigilants i pescadors.

Per la seva banda, l’Ajuntament de Salou valora molt positivament aquesta iniciativa perquè, segons el consistori, ja s'haurà habilitat el 98% del tram total de Camí de Ronda que transcorre dins del seu terme municipal.

Les obres projectades pel Port també contemplen la instal·lació de set miradors al llarg d'aquest nou tram que permetran als visitants fotografiar el paisatge i l'entorn de la zona.