×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

Montblanc ret homenatge als lluitadors de la COVID

El Santuari de la Mare de Déu de la Serra de Montblanc es va omplir per retre un sentit homenatge a les persones que han lluitat contra el coronavirus durant la pandèmia. D'aquesta manera es va dedicar un minut de silenci als morts pel virus i es van entregar plaques al CAP, a Protecció Civil i a les residències Montblanc i Conca de Barberà.

L'acte també va servir per agrair l'esforç de centenars de voluntaris que van ajudar a plantar cara a la pandèmia fent compres per a la gent gran o cosint fins a 8.000 mascaretes. L'altar del santuari es va omplir d'objectes per recordar la feina que han fet tots aquests col·lectius.

Homenatge mb

Les llars de gent gran montblanquines van valorar enormement el reconeixement de l'Ajuntament després de l'infern que van viure durant els primers mesos de pandèmia. Ara ja respiren alleujats, però reconeixen que han canviat moltes coses.

L'acte celebrat al santuari de la Serra va comptar amb la presència de la gerent de la Regió Sanitària del Camp de Tarragona, Dolça Cortasa, i el reputat doctor Bonaventura Clotet.