Rècord del Primaverart del Morell amb més de 5.000 espectadors

Èxit total de la novena edició del Primaverart del Morell, que va omplir els carrers de la vila de circ, música, dansa i teatre durant quatre dies. Més de 5.000 persones van gaudir de la quinzena d'espectacles pensats per agradar a tots els gustos i les edats.

Entre les cites amb més afluència hi ha hagut "La fàbrica de talents", on actuen molts joves morellencs i dels pobles de l'entorn. I és que el Primaverart està pensat per portar espectacles de primera línia sense oblidar el talent local, que viu el certamen com una oportunitat única.

Altres de les propostes que van atreure més públic van ser les de circ "Mute", "Zloty", "Latas", "La piedra de madera" o la proposta de dansa "Amal".

morell_primaverart.jpg

El Primaverart també és un punt de trobada per a grups de disciplines com la dansa entre els quals el certamen Morellenc és ja una cita a tenir en compte. La bona afluència de públic va sorprendre a molts d'ells.

Més enllà dels espectacles, un grup d'alumnes de l'Institut El Morell han participat per tercer any consecutiu en algunes tasques organitzatives. Una experiència per a joves d'ESO que vol promoure el seu compromís cívic i les seves competències socials i ciutadanes.