Objectiu: 1 milió de passatgers

El 2022 ha de ser l'any de la recuperació econòmica de l'Aeroport. Aquesta és la intenció d'Aena, que preveu tancar la temporada turística arribant al milió de passatgers, com ja va passar el 2019.

Ryannair, Jet2 i TUI oferiran vols al Regne Unit, Irlanda, Polònia, Països Baixos i Bèlgica, mentre que Air Nostrum volarà a Palma de Mallorca a partir del juny. En total, 23 destinacions a sis països diferents.

Des de la direcció confien a tenir un estiu com els d'abans de la pandèmia i subratllen el compromís de les aerolínies amb l'Aeroport.

PANTALLA AEROPORT

Des d'Aena també es manifesta la confiança amb aquesta infraestructura que consideren estratègica i amb molt potencial. En aquest sentit, recorden que s'hi invertiran 20 milions d'euros durant els cinc anys vinents per tal que continuï sent un motor econòmic del territori.

Una de les rutes que no s'ha obert enguany ha estat la de Frankfurt. Des de l'Aeroport, però, no descarten obrir aquest o altres itineraris durant els mesos vinents. Tot i això, s'assenyala que no depèn d'Aena, ja que les companyies són les que han de fer les propostes.