×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

5.000 aturats menys que ara fa dos anys

ATUR TOTAL MARÇ 2022

La demarcació de Tarragona acumula mig miler de persones sense feina menys que el mes anterior i, ara que es compleixen dos anys de la pandèmia, 5.000 menys que el març del 2020. Així, passem dels 51.513 aturats als actuals 46.687.

Gairebé la totalitat d'aquesta recuperació respecte al 2020 respon a la creació de feina en l'apartat professional que més va patir les conseqüències de la pandèmia, el de l'oci i l'hostaleria. És, també, el que presenta la millora més destacada aquest mes perquè acapara el gruix principal de llocs de feina sumats. La resta de sectors, mentrestant, no presenten canvis significatius.

ATUR SECTORS MARÇ 2022

 Si el mes passat vam dir que Tarragona era l'única demarcació catalana on l'atur baixava, aquest cop s'hi suma Girona; entre les dues aconsegueixen que els registres generals es pintin de color verd, però de manera molt lleu.  Així, Catalunya frega els 371.500 aturats. 

Pel que fa a les xifres espanyoles, actualment hi ha encara més de 3,1 milions d'aturats i aturades, amb una reducció per sota de la dècima respecte a les dades del febrer.