×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

L'esport també també fa la carta a Ses Majestats

Els nens i les nenes grans també desitgen que els Reis Mags compleixin els seus desitjos, no pas avui sinó a finals de curs. Fem un repàs de la situació i els anhels dels principals equips del territori.

Estimats Reis Mags, sóc el CBT, no vaig ser del tot bo el 2021 i per això vaig baixar a l'EBA. Donant entrada a nous valors de la casa i de la mà del meu pare a pista, Berni Álvarez, he progressat. Últimament, no rendeixo igual i d'aquí al final pot passar qualsevol cosa.

Em dic CB Valls i he anat de més a millor fins a creuar-me amb el CB Salou, però segueixo ben amunt per aspirar a l'ascens.

Jo, CB Salou, sóc el nen irregular, malgrat que fa tantes setmanes que em porto perfectament que visc a tan sols un triomf de vallencs i tarragonins.Majestats, em dic TGN Bàsquet i la Copa Catalunya és ben complexa. En qualsevol cas, encara disposo d'opcions d'enllestir la permanència per la via ràpida. No pas així el CB Valls, abocat a la ronda 2 de salvació.

Aquí el Volei SPiSP, infant entre infants per l'edat de la meva plantilla i exemple de comportament, diu el profe Vlado Stevvoski. La Superlliga 2 és tan severa que ho tinc complicat per accedir a la fase d'ascens a Superlliga.

Jo, en canvi, Cèvol Torredembarra, gairebé puc dir que el 2022 també serà profitós perquè el passi per continuar a la categoria està gairebé adquirit.Hoquei patins, CH Vila-seca: mai acabo el curs entre els millors i puc fer-ho si no descarrilo des d'ara i fins a la primavera.

Seguir a Nacional Catalana o pujar a OK Plata, els meus dos destins preferits.

Hola, em dic Salou FS i vaig caure a Tercera la campanya passada. Sóc assenyat i, si allargo la línia actual amb Manel Hidalgo com a nou mestre, no és gens descartable que arribi al final amb possibilitats de mirar ben amunt, tot i que tornar a la Segona B és gairebé com demanar una PS5.

En futbol, UE Valls: el carbó dolç del 2021 per tastar la Tercera Divisió i acabar baixant pot tenir un segon capítol amb un ascens si assoleixo major regularitat que la mostrada fins ara. Les notes, el gener del 2023. No, d'aquí a menys de dos trimestres.